28,800: Ky është numri i vendeve të punës në sektorin dixhital në zonën metropolitane të Nantes në fund të vitit 2020. Nantes, qyteti dixhital dhe kryeqyteti i Loire-Atlantique, metropoli i 3-të më tërheqës dhe dinamik në Francë, ka shumë asete. Çdo vit, profile të...

read more